Community

MentaalVaardig.nl wil een community zijn voor mensen die met volwassenen, jeugdigen en werknemers werken. Het doel is om zelf optimaal Mentaal Vaardig te zijn om de doelgroep waarmee we werken Mentaal Gezond en Weerbaar te trainen. Het doel: volwassen en kinderen die lekker in hun vel zitten en goede relaties/vriendschappen hebben.

 

Je kunt je aansluiten bij onze community. We willen met elkaar schouder aan schouder staan om mensen echt te helpen om hun leven op orde te krijgen. Geen symptoombestrijding maar een fundament creëren voor mentaal sterke volwassenen en kinderen. Dat doen we door het aanleren van de Mentale Vaardigheden autonomie, persoonlijk cq onderlinge grenzen en verbondenheid.

 

Wat biedt MentaalVaardig.nl:

 

  • Een lidmaatschap bij een club bevlogen mensen die met mensen werken en volwassen/ kinderen helpen om lekker in hun vel te zitten en goede relaties/vriendschappen te hebben thuis, op het werk, school en maatschappij. We helpen ook elkaar om door te groeien in onze persoonlijke ontwikkeling en carrière.
  • Een licentie Trainer Mentale Vaardigheden met jaarlijks een bijscholing om up to date te blijven.
  • Je kunt materiaal met 25 procent korting kopen en weer doorverkopen om zoveel mogelijk mensen te helpen.
  • Een 2 maandelijkse supervisiebijeenkomst waarin een aantal casussen behandeld worden.
  • Een jaarlijkse ontmoetingsdag waarin we elkaar inspireren.

 

Wat kost je dat?

 

Het eerste jaar 500 euro om je licentie te halen en daarna 250 euro per jaar.

Yes