Webshop

Op deze pagina vind je het materiaal dat is ontwikkeld om je Mentale Vaardigheden  te verbeteren. Daardoor zit je lekker in je vel en heb je betere relaties cq vriendschappen.

Als particulier kun je hier zelf het materiaal kopen wat jij nodig hebt om jezelf Mentaal Vaardiger te maken. Voor organisaties kan een pakket worden samengesteld. De werknemer krijgt dan van de werkgever een coupon ter waarde van het bedrag dat besteed kan worden. Natuurlijk staat het een ieder vrij om hier meer artikelen aan te schaffen.

Het boek Hekwerk en Schuttingtaal is het basisboek voor Mentale Gezondheid en Relaties waaruit de andere cursussen zijn voortgekomen. Het is verkrijgbaar in een E-book maar ook in een papieren versie. Er is ook een kidsversie beschikbaar. Het boek en de cursussen gaan over de psychologische basisbehoeften Autonomie, Grenzen en Verbondenheid en de Mentale Vaardigheden die daarbij horen. Het materiaal heeft al velen geholpen om in hun kracht te komen, mentale problemen thuis, op het werk en in relaties te voorkomen en op te lossen.

Mentale Vaardigheden Test met persoonlijke score

 59,95

Bij deze uitgebreide test krijg je direct per email een persoonlijk rapportage van je score. In de score vind je ook aanbevelingen welke e-cursussen je kunt volgen om jouw mentale vaardigheden te verbeteren.