Volwassenen

De tijd is behoorlijk veranderd voor vrouwen en mannen. De rollen zijn veranderd voor mensen persoonlijk en in relaties. Volwassen en kinderen kunnen daardoor in de war raken raken. Vrouwen en mannen stellen zich regelmatig afhankelijk of autoritair op omdat ze geen nieuwe spelregels kennen voor het leven van alledag. Zo ook kinderen die te volgzaam zijn of te bepalend. Ze lopen allen vast met kans op een burn-out, ontslag, relatie en gezinsproblemen of problemen op school. Er zijn andere Mentale Vaardigheden nodig dan pakweg vijftig jaar geleden om lekker in je vel te zitten en goede relaties te hebben.

 

Met onze trainingen leren we hoe je Mentale Vaardigheden aan de mensen waar jij mee werkt aan kunt leren, zodat die persoonlijk succes hebben en in relaties thuis en op het werk. De vaardigheden die veelal gemist worden zijn het goed kunnen bepalen en inrichten van je eigen leven, grenzen aangeven, die van anderen accepteren en daardoor verbondenheid. Deze vaardigheden kunnen worden aangeleerd op een praktische wijze die op korte en/of lange termijn effect heeft. Vaak op korte termijn!

 

Om anderen Mentale  Vaardigheden aan te leren kun je zelf al vast starten om te kijken hoe het met je eigen Mentale Vaardigheden gesteld is.

 

Stap 1:  Check je Mentale Vaardigheden met de Mentale Vaardighedentest en krijg je persoonlijke score en rapportage in je postvak.

Stap 2: Kijk alvast in de webshop welk materiaal je verder kan helpen.

Stap 3: Check na 4 maanden wederom je Mentale Vaardigheden met een nieuwe test.