afbeelding
Je wordt mentaal sterker en krijgt grip op de situatie

Mentaalvaardig.nl is een bedrijf waarin divers geschoolde trainers werkzaam zijn. De trainers hebben allen ervaring met hulpverlening aan organisaties, bedrijven, volwassenen, kinderen, mantelzorgers en mensen met een licht verstandelijke beperking. Ze behandelen en coachen naast het trainen voor Mentaalvaardig.nl volwassenen en kinderen met persoonlijkheids-/relatie-/opvoedings-/arbeids en organisatieproblematiek, autisme, stress, burn-out en overige GGZ problematiek. Ook zijn een aantal trainers gespecialiseerd in bedrijfspsychologie. Zij zijn als geen ander in staat om de programma’s van Mentaalvaardig.nl te coachen. We zoeken altijd een trainer die past bij de situatie.

Het management team bestaat uit de volgende personen:

Medewerker

Trudi Mesch

Eigenaar

Trudi Mesch is arbeids en organisatiepsycholoog. Zij heeft ontdekt dat Mentale Vaardigheden aanleren effectief psychische, relationele (thuis, werk en maatschappij) en opvoedkundige problemen oplost. Vandaar dat ze MentaalVaardig.nl heeft opgericht. Haar drive is om zoveel mogelijk volwassenen en kinderen te helpen om lekker in hun vel te zitten, goede relaties/ vriendschappen te laten hebben en daardoor de maatschappij veel kosten te besparen.

medewerker

Annerieke van Woudenbergh

Jeugd

Annerieke is een bevlogen Maatschappelijk Werkster i.o. Haar expertise in het aanleren van Mentale Vaardigheden aan kinderen en jongeren. Door haar natuurlijke gezag lukt dat in veel gevallen. Het lukt haar om moeilijke casussen inzichtelijk en begrijpelijk te maken. Ze heeft veel ervaring opgedaan in haar vorige werk als horecamanager en in haar huidige werk in de hulpverlening.

Medewerker

Magda Slimmens-Bos

Volwassenen

Magda is opgeleid als toegepast psycholoog en heeft zich gedurende haar loopbaan binnen de eerstelijnszorg als POH-GGZ verder ontwikkeld tot stress- en burn-outcoach en trainer. Haar passie is het creëren van bewustwording en daarmee samenhangend gedragsverandering naast, uiteraard, eventueel herstel. Haar begeleiding is vooral praktisch van aard en zij zet jou aan tot het pakken van de regie over je leven. Daarom heeft zij zich verbonden aan mentaalvaardig.nl. Het tuinmodel is een praktisch model dat vanaf sessie 1 bewustwording creëert én tot gedragsverandering aan zet!

medewerker

Petri van Zijl

Organisaties

Als verandermanager brengt Petri individuen en teams binnen bedrijven/organisaties in beweging. Door alle snelle maatschappelijke ontwikkelingen moeten ondernemers steeds sneller kunnen schakelen om koploper in hun markt te zijn. Met haar praktische aanpak en bruisende energie zorgt zij voor de positieve energie om de juiste koers voor uw onderneming uit te stippelen. Zij helpt succesvolle teams te bouwen die samenwerken om de gewenste doelstellingen te bereiken. Daar zijn Mentale Vaardigheden voor nodig!

medewerker

Anita Brink

Organisatieontwikkeling

Samen met Trudi heeft Anita het boek ‘Hekwerk en Schuttingtaal’ geschreven, waarbij zij vooral heeft gekeken naar de samenwerking van individuen en teams binnen organisaties. Haar ruime ervaring als leidinggevende binnen het HR-vakgebied binnen organisaties brengt zij nu als organisatie coach in bij het begeleiden van medewerkers, teams en organisaties die een volgende stap in ontwikkeling willen zetten. Vastgelopen organisaties en teams komen hierdoor weer in hun kracht en kunnen succesvol de ontwikkelingen inzetten. Bij dergelijke processen wordt een groot beroep gedaan op de mentale vaardigheden van betrokkenen.