afbeelding
Je wordt mentaal sterker en krijgt grip op de situatie

Mentaalvaardig.nl is een onderdeel van psychologenpraktijk Lexmond, waarin divers geschoolde trainers werkzaam zijn. De trainers hebben allen ervaring met hulpverlening aan organisaties, bedrijven, volwassenen, kinderen, mantelzorgers en mensen met een licht verstandelijke beperking. Ze behandelen en coachen naast het trainen voor Mentaalvaardig.nl volwassenen en kinderen met persoonlijkheids-/relatie-/opvoedings-/arbeids en organisatieproblematiek, autisme, stress, burn-out en overige GGZ problematiek. Ook zijn een aantal trainers gespecialiseerd in bedrijfspsychologie. Zij zijn als geen ander in staat om de programma’s van Mentaalvaardig.nl te coachen. We zoeken altijd een trainer die past bij de situatie.

Voor privacy en geschillen kunt u terecht op deze pagina: https://www.psychologenpraktijklexmond.nl/geschillen

Medewerker

Trudi Mesch

Eigenaar

Trudi Mesch is arbeids en organisatiepsycholoog, heeft een eigen psychologenpraktijk en werkt ook als gedragsdeskundige bij een organisatie voor verstandelijk beperkten en NAH. Zij heeft ontdekt dat Mentale Vaardigheden aanleren effectief psychische, relationele (thuis, werk en maatschappij) en opvoedkundige problemen oplost. Vandaar dat ze MentaalVaardig.nl heeft opgericht. Haar drive is om zoveel mogelijk volwassenen en kinderen te helpen om lekker in hun vel te zitten, goede relaties/ vriendschappen te laten hebben en daardoor de maatschappij veel kosten te besparen.

medewerker

Annerieke van Woudenbergh

Jeugd

Annerieke is een bevlogen trainer Mentale Gezondheid. Het lesprogramma Mentale Gezondheid is mede door haar ontwikkeld. Haar expertise is het aanleren van Mentale Vaardigheden aan kinderen en jongeren. Door haar natuurlijke gezag enerzijds het maken van verbinding anderzijds, lukt dat in veel gevallen. Het lukt haar ook om moeilijke casussen inzichtelijk en begrijpelijk te maken. Ze heeft veel ervaring opgedaan als manager in de horeca en als coach in de jeugdhulpverlening.

Medewerker

Magda Slimmens-Bos

Volwassenen

Magda is opgeleid als toegepast psycholoog en heeft zich gedurende haar loopbaan binnen de eerstelijnszorg als POH-GGZ verder ontwikkeld tot stress- en burn-outcoach en trainer. Haar passie is het creëren van bewustwording en daarmee samenhangend gedragsverandering naast, uiteraard, eventueel herstel. Haar begeleiding is vooral praktisch van aard en zij zet jou aan tot het pakken van de regie over je leven. Daarom heeft zij zich verbonden aan mentaalvaardig.nl. Het tuinmodel is een praktisch model dat vanaf sessie 1 bewustwording creëert én tot gedragsverandering aan zet!

medewerker

Anita Brink

Organisatieontwikkeling

Samen met Trudi heeft Anita het boek ‘Hekwerk en Schuttingtaal’ geschreven, waarbij zij vooral heeft gekeken naar de samenwerking van individuen en teams binnen organisaties. Haar ruime ervaring als leidinggevende binnen het HR-vakgebied binnen organisaties brengt zij nu als organisatie coach in bij het begeleiden van medewerkers, teams en organisaties die een volgende stap in ontwikkeling willen zetten. Vastgelopen organisaties en teams komen hierdoor weer in hun kracht en kunnen succesvol de ontwikkelingen inzetten. Bij dergelijke processen wordt een groot beroep gedaan op de mentale vaardigheden van betrokkenen.