afbeelding
Een goed functionerend team

Training tuinmodel: Mentaal gezonde werknemers en samenwerken zonder conflicten met de spelregels van het tuinmodel

Training tuinmodel Teams

Werknemers die lekker in hun vel zitten en goede relaties hebben thuis en op het werk, zijn een must voor een gezond bedrijf. Daar zijn Mentale Vaardigheden voor nodig. Hoe leer je werknemers Mentale Vaardigheden aan op een effectieve manier?

Voor mentaal gezonde werknemers en teams is daarnaast een bedrijf nodig dat systeemtechnisch gezond is. Daarvoor zijn duidelijke grenzen nodig tussen taken, functies en personen.

Met het tuinmodel lukt het om deze beide componenten te verenigen. Het tuinmodel is een door onderzoek effectief bewezen methode. Het is een denkmodel dat een gemeenschappelijke taal oplevert.

Het investeren in werknemers is een investering in het menselijke kapitaal van een bedrijf maar ook in het verminderen van ziekteverzuim.

De eerstvolgende basistraining voor individuele hulpverleners is 27 september en 11 oktober van 19-21.30 uur. De kosten zijn 175 euro voor 2 avonden. De training vindt plaats op Kalkhaven 50 te Gorinchem. Je kunt je opgeven door een email te sturen naar [email protected]