Training Volwassenen Lekker in je vel en goede relaties

De oorzaak en oplossingen van niet lekker in je vel zitten en slechte relaties worden door deze training duidelijk. De vaardigheden die je gaat aanleren en doorgeven aan de mensen waar je mee werkt, zullen door hun praktische aanpak ook op lange termijn hun effect behouden.

Je kunt jouw vragen over jezelf, jouw relaties en de mensen die je wilt gaan trainen inbrengen en de antwoorden direct omzetten om zelf lekkerder in je vel te zitten en betere relaties te hebben maar die ook aan de mensen waar je mee werkt aan te leren. Na de training kijk, praat en loop je anders, ben je in staat om zelfverzekerd te trainen omdat je weet waar je mee bezig bent om stap voor stap mensen te helpen om lekker in hun te vel te zitten en goede relaties te krijgen.

De inhoud van de training is gebaseerd op een mix van technieken uit de psychologie en sport. Geen zweverige aanpak maar wel menselijk en gericht op authenticiteit en veiligheid.

De training is op zaterdag 21 maart 2020 van 10-16 uur in Gorinchem. Locatie volgt nog. Er kunnen maximaal 15 deelnemers aan deelnemen. De training kost 195 euro incl Mentale Vaardigheden Test, boek Hekwerk en Schuttingtaal, koffie, thee en lunch. Iedereen is van harte welkom.