Webshop

Op deze pagina vind je het materiaal dat is ontwikkeld om je Mentale Vaardigheden te verbeteren. Daardoor zit je lekker in je vel en heb je betere relaties cq vriendschappen. Het materiaal is voor volwassen en kinderen.

Volwassenen

 

Hekwerk en Schuttingtaal is het boek waarmee je zelf aan de slag kunt om je leven en relaties (thuis, op het werk, in de maatschappij) op orde te krijgen door middel van het tuinmodel. Het is verkrijgbaar in een E-book maar ook in een papieren versie.

De Cursus Autonomie is een twaalf weekse cursus waarin je elke week een waardigheid kunt oefenen. Daarna kun je de cursus nog een keer herhalen zodat de vaardigheden beklijven. Het is een werkboek zodat je ook aantekeningen kunt maken. Ook de vaardigheden Grenzen en Verbondenheid zijn in de cursus opgenomen.

Mentale Vaardighedentest: Deze test geeft je een uitgebreide score op jouw Mentale Vaardigheden die je nodig hebt om in deze tijd psychisch goed te functioneren en goede relaties/vriendschappen te hebben thuis, op je werk en in de maatschappij.

Niet-lezers en Pubers

 

Het magazine Lekker in je vel en goede vriendschappen/relaties helpt je om in 10 stappen je leven en relaties/vriendschappen op orde te krijgen.

Kinderen

 

Met een boekje, poster en kwartet al lezend en spelend mentale vaardigheden aan leren. (Ouders leren direct mee!).

Verstandelijk beperkten

 

Met duidelijk plaatjes in een boekje en op een poster leer je begrijpen hoe je lekker in je vel kunt zitten en goede relaties/vriendschappen kunt krijgen.

 

 

Al het materiaal en de trainingen gaan over de psychologische basisbehoeften Autonomie, persoonlijke/ onderlinge Grenzen, Verbondenheid en de Mentale Vaardigheden die daarbij horen.

Mentale Vaardigheden Test met persoonlijke score

 59,95

Bij deze uitgebreide test krijg je direct per email een persoonlijk rapportage van je score. In de score vind je ook aanbevelingen welke e-cursussen je kunt volgen om jouw mentale vaardigheden te verbeteren.